Gülşah Şahin KİMDİR? Biyografisi, dizi, film ve merak ettikleriniz | Magazin Haberleri

Gülşah Şahin

gülşah şahin boncuk gözlerden derin bakışlar

1982 Diyarbakır doğumlu olan Gülşah Şahin STV ‘de yayınlanan Yeşeren Düşler dizisinde oynadığı başrol ile tanınmıştır.”Dinle Neyden” isimli sinema filminde de rol almıştır.Kendisi ayrıca 2004 Miss Turkey 4. güzelidir.

Filmografi:

Memleket Hikayeleri – Çalın Davulları 2005
Umut Hiç Bitmeyecek 2006
Memleket Hikayeleri – Mican 2006
Memleket Hikayeleri: Evlerinin Önü Mersin 2006
Yeşeren Düşler 2006
Kehribar 2006
Dinle Neyden 2008
Aile Saadeti 2009
Canan 2011
Sırat

gülşah şahin türbanlı rol çok yakışmış

gülşah şahin straplez elbisesiyle çok hoş

gülşah şahin köylü kızı

gülşah şahin kırmızı dudaklar

gülşah şahin kumral saçları ve tatlı gülümsemesi

gülşah şahin etkileyici güzellik

gülşah şahin esmer güzel

gülşah şahin duru bir güzellik

gülşah şahin çiçekli saçıyla

Etiketler: ,



Yorum Yapın


Copyright © 2009 Magazin Haberleri. T�m haklar� sakl�d�r.
Dizayn eden Theme Junkie. T�rk�e �eviri ilyas.info.
Domain Domain